Om TipTorn

 

Skal vi være jeres uafhængig analyse- og medierådgivnings partner, som kan hjælpe med indsigtsfuld analyse og effektfuld medierådgivning?

Mere end 20 års analyse-, medie- og marketingerfaring fra de største reklame- og medievirksomheder i Danmark: Jysk Fynske Medier, TV 2, TV3 og Nørgård Mikkelsen samt en masse spændende samarbejdspartnere og kunder undervejs.

TipTorn kan hjælpe med kvalitativ og kvantitativ markedsanalyse, såsom måling af kundetilfredshed, effektmåling, brandanalyse, kendskabsanalyse, magasinanalyse, hall test m.fl., som kan give værdifuld indsigt om eksempelvis jeres kunder, produkter, konkurrenter, mediemarkedet mm

Desuden tilbyder TipTorn ekspertviden inden for medierådgivning i forbindelse med eksempelvis annoncering, som altid vurderes på tværs af alle mediers kvalitative og kvantitative styrker og svagheder, herunder TV, radio, print, digital, biograf og outdoor, og med respekt for kampagnens mål, budskab og indhold samt målgruppen og budgettet, så i får den mest effektfulde kampagne og overholder jeres mediebudget.

TipTorn er ikke en fordyrende part i processen, men derimod en medspiller, som effektiviserer jeres kampagner og budget, så i rammer målgruppen mest effektivt og til færrest mulige penge, og så slipper i selv for arbejdet!

Typisk sparer TipTorns kunder helt op til 20% på deres mediebudget og får samtidig en mere effektfuld kampagne. Senest har vi sparet en af vores kunder for kr. 375.000,- sammenlignet med året før, hvor de selv stod medieplanlægningen, og ikke nok med det, de slipper også for arbejdsbyrden med medieudbydere og lign. i forhold til forhandling af priser, styring af kampagneplan, indsendelse af materialer mm.

 

 

Hvis du vil vide mere om Analyse og indsigt, så klik her

Hvis du vil mere om Medierådgivning så klik her

Kontakt TipTorn her.

Find vej til kundernes opmærksomhed

Forbrugerne bombarderes med flere tusinde budskaber dagligt! Find vej til målgruppernes opmærksomhed med analyse og medierådgivning fra TipTorn