Priser

Pris

Udfordringer og behov er forskellige. Uanset om i eksempelvis ønsker at få mere indsigt i jeres kunder og forretning og/eller gøre jeres medie annoncering mere effektiv, så har TipTorn en pris der matcher jeres behov, og til en fornuftig pris.

Kontakt TipTorn om jeres udfordringer og behov, så finder vi i fællesskab en løsning og pris som passer til jeres behov og udfordringer.

 

Nedenstående er et bud på en mulig pakkeløsning på måling af kundetilfredshed, til inspiration, og som måske passer til jeres udfordringer og behov.

Hvis i ikke er på udkig efter måling af kundetilfredshed, men anden form for markedsanalyse eller medierådgivning, finder vi i fællesskab, en løsning, som passer til jer!

 

Få professionel hjælp til måling af kundetilfredshed!

Nu har alle råd til at få målt tilfredsheden hos deres kunder!

Med en pris helt ned til kr. 1.495,- excl. moms om måneden kan jeres virksomhed få målt kundetilfredsheden løbende, og følge med i udviklingen via adgang til dashboard! Løsningen inkluderer adgang til eget dashboard, dynamisk intuitiv rapport. Der ydes løbende sparring og tolkning på resultater, samt præsentation af resultater og årlig revidering af spørgeramme og set-up.

Engangsbetaling på blot kr. 15.000,- excl. moms for opstart herunder udvikling, opstilling, validering og kodning af spørgeskema!

Indsigterne fra målingen kan blandt andet anvendes aktivt i jeres salg og markedsføring, samt som KPI måltal internt via eksempelvis NPS (Net Promoter Score), der typisk indgår, som en naturlig del af analysen.

 

Uvildig medierådgivning, hvor i får mest mulig effekt ud af jeres budget!

Pakkeløsningen for uvildig Medierådgivning, som inkluderer sammensætning af medieplan(er) med løbende justering og revidering. Målgruppeanalyse(r) med indsigt i jeres målgruppe, forhandling og indkøb af medier, udfra målgruppe og budget samt løbende opfølgning på kampagner. Medieovervågning og sparring på indhold, målgruppe, medievalg og eksekvering. Prisen afhænger af jeres konkrete udfordringer og behov.

Lad os tage en snak om jeres behov og udfordringer, og så finder vi i fællesskab en løsning

 

Find vej til kundernes opmærksomhed

Forbrugerne bombarderes med flere tusinde budskaber dagligt! Find vej til forbrugernes opmærksomhed med analyse og medierådgivning fra TipTorn!