Priser

Pris

Udfordringer og behov er forskellige. Uanset om i eksempelvis ønsker at få mere indsigt i jeres kunder og forretning og/eller gøre jeres medie annoncering mere effektiv, så har TipTorn en pris der matcher jeres behov, og til en fornuftig pris.

Kontakt TipTorn om jeres udfordringer og behov, så finder vi i fællesskab en løsning og pris som passer til jeres behov og udfordringer.

 

Nedenstående er et bud på en mulig pakkeløsning på måling af kundetilfredshed, til inspiration, og som måske passer til jeres udfordringer og behov.

Hvis i ikke er på udkig efter måling af kundetilfredshed, men anden form for markedsanalyse eller medierådgivning, finder vi i fællesskab, en løsning, som passer til jer!

 

Få professionel hjælp til kundeanalyse!

Nu har alle råd til at få målt på blandt andet tilfredshed, kendskab, anbefaling mm. blandt deres kunder!

Med en pris helt ned til kr. 1.495,- excl. moms om måneden kan jeres virksomhed få målt på kunderne løbende, og følge med i udviklingen via dashboard! Løsningen inkluderer adgang til eget dashboard samt løbende afrapportering med præsentation af indsigterne, som blandt andet kan bruges i salg og marketing til at fastholde og tiltrække kunder samt som internt KPI måltal.

Engangsbetaling på blot kr. 15.000,- excl. moms for opstart herunder udvikling, opstilling, validering og kodning af spørgeskema! 

Uvildig medierådgivning, hvor i får mest mulig effekt ud af jeres budget!

Pakkeløsningen for uvildig Medierådgivning, som inkluderer sammensætning af medieplan(er) med løbende justering og revidering. Målgruppeanalyse(r) med indsigt i jeres målgruppe, forhandling og indkøb af medier, udfra målgruppe og budget samt løbende opfølgning på kampagner. Medieovervågning og sparring på indhold, målgruppe, medievalg og eksekvering. Prisen afhænger af jeres konkrete udfordringer og behov.

Lad os tage en snak om jeres behov og udfordringer, og så finder vi i fællesskab en løsning

 

Find vej til kundernes opmærksomhed

Forbrugerne bombarderes med flere tusinde budskaber dagligt! Find vej til forbrugernes opmærksomhed med analyse og medierådgivning fra TipTorn!